Përgjigje për Granit Shefkiu nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Granit Shefkiu lidhur me kujdesin per thundrat e lopeve.


Pyetja: Pershendetje, te nderuar, a mund te na njoftoni se a eshte e domosdoshme kujdesja per thundrat e lopeve?


Pergjigje:


Per thundrat e lopve (gjedheve) kujdesja duhet te jet gjdo her sidomos per lopet te jane gjitheher ne shtall pastrimi i thundrave kafsha eshte me shendete te mir mos pastrimi i thundrave vuan nga kembet dhe shendeti do te ket pasoja etj etj.


Pastrimi i thundrave e bejne "Nallbanet" dhe veterinaret.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Novoberdes. z.Avdi Vllasaliu

 

Nga: Avdi Vllasaliu (Novoberde)
Telefon: tel
E-mail: avdi.vllasaliu@hotmail.com