Pyetje

Pershendetje. Jom ni fermer I cili merret me kultivimin e molles dhe kumbulles. Plehrimi a duhet te behet pas vjeljes se frutave apo ne vjesht vone dhe cfar plehu te perdoret?

Nga: Izet thaqi (Drenas)
Telefon: 044725184
E-mail: email