Pergjigje per Niti Buzhala nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Niti Buzhala lidhur me fillimin e korrjes se grurit.


Pyetja: a mundemi qe brena 10 diteve te ardheshme te fillojme me korrjen e grurit. Cka na preferon keshilltari ne baze te kushteve atmosferike dhe lageshtis ende ekzistuese?


Pergjigje:


I nderuar Niti,


Ne lidhje me pyetjen tuaj per afat te korrje-shirjeve, ne ket fit kemi pas te reshure dhe ato e kan shtyar afatin e korrjeve.Ju se pari duhet verifikoni lageshtin ,kokrren dhe kashten, mandej te merreni vendim per korrje.


Besoj qe data kur ju keni shkruar dhe keni then se a mundem mbas dhjet dite eshte e perputhme per korrje por shikoni eshe njeher ato elemnte qe ti shkrova.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Klines. Ing. dip i bujqesise z.Rexhep Rexhepi

Nga: Rexhep Rexhepi (Kline)
Telefon: tel
E-mail: rexha_61@hotmail.com