Pyetje

pershendeteje ka kohe qe i kam dy probleme ne bashqe. 1. tek domatet eshte shfaqur dukuria e rrudhjes se gjetheve. Si duhet bvepruar per mbrojtje? 2. Tek specat po me shfaqet dukuria e kalbzimit te frutit dhe komplet bimes? si mund te me ndihmoni si te veproj?

Nga: xhezahir zogjani (Fushe Kosove)
Telefon:
E-mail: email