Pyetje nga Egzoni

I nderuari keshilltar komunal ju lutemi me sqaroni se cili eshte preparati me i i mire per sperkatje dimerore dhe cila eshte koha ideale per sperkatje. A prish pune te jete temperaturat e uleta ?

Nga: Egzon Shala (Prishtine)
Telefon: 044113569
E-mail: egzon.shala@yahoo.com