Përgjigje për Blerina Gashi

Ne pyetjen e parashtruar nga Blerina Gashi lidhur me kultivimin e bimeve dekorative.


Pyetja: Ju lutem a keni ndonje material per kultivimin e bimeve dekorative? flm per mirekuptim.


Pergjigje:


E nderuar lidhur me pyetjen tuaj ju lutem vizitoni modulin Kopshti Ime ne portalin "Ferma Ime" dhe aty keni dhjetra materiale lidhur me kultivimin e bimeve dekorative.


www.fermaime.com/


Pergatitja e tokes per mbjelljen e pemtoreve


www.fermaime.com/

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com