Pyetje shtese

E nderuar keshilltare ju falemnderit per pergjigje por ju lutem a ka mundesi vetem te me sqaroni se cili varitet eshte me i mire per rajonin e podujeves (jam nga fshati Dumnic) dhe cilat doza te plehrimit me ure te perdoren ne te ardhme qe te mos shkaktojm deme te tilla si rrezimi i grurit?

Nga: Bejtush Selami (Podujeve)
Telefon: 044163355
E-mail: email