Përgjigje për Bejtush Selami nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Bejtush Selami lidhur me problemin e rrezimit te grurit.


Pyetja: Po kom problem ka disa vite po me rrezohet Gruri nese mundeni mem keshillu si me vepru qe ne te ardhme mos me pas kete problem?


Pergjigje


Kjo dukuri mund të mvaret edhe nga përzgjedhja e fares së grurit se disa varjetete rriten ma shumë e disa më pak , edhe plehrimi me ure mund të ndikoj se ky pleh vetëm e ben rritjen e kashtes dhe mundet të rrezohet gruri.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltarja per bujqesi ne komunen e Podujeves. Ing.dip e bujqesise znj.Vahide Veseli

Nga: Vahide Veseli (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: vahide_555@hotmail.com