Pyetje

Pershendetje pyetja ime eshte: Ne cilen periudhe eshte me e mire mbjellja e pemeve Molles dhe kumbulles?


Nesa ka mundesi me dite a jep Komuna e Junikut subvencione per blete?

Nga: Besnik Shala (Junik)
Telefon: tel
E-mail: Besi.sh@.com