Blegtori

Jam i interesuar per te filluar me kultivimin e Dhive dhe Deleve e kisha lutur keshilltarin komunal qe nese ka mundesi cka me rekomandon se cilat raca mi marr dhe a ka levedi ekonomike marrja me dhentari? faleminderit paraprakisht

Nga: Xhevdet Mehmeti (Dragash)
Telefon: tel
E-mail: xh.mehmeti@msn.com