plehrimi

Pershendetje desha qe tju bej disa pyetje lidhur me plehrimin ne serra te perimet( spec, kastravec, domate) gjat vegjetacionit a ban te plehrohet me KAN ne seerr ose me qfar plehu kimik duhet ber plehrimi, si dhe ne fush te hapur a lejohet te behet plehrimi me KAN. Te paraqitja e phytoptoreste specat ne serr ( vyshkjes) e cila esht si rezultat i fidanit te infektuar jo cilsor si dhe teprica e ujit. qka duhet me ban qe me dezinfektu token nga ajo semundje pasi qe ajo mduket qe 3-4 vite perseri paraqitet te specat. Faleminderit kerkoj keshilla nga ju

Nga: adem thaqi (Mamushe)
Telefon: 044339562
E-mail: lion22@hotmail.com