Përgjigje për Arjan Baki nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Arjani llidhur me mbrojtjen e pemeve nga merimangat dhe morri.


Pyetja: A mund te behet perzierja e Confidor me Omite per merimagen dhe morrin njekohesisht.


Pergjigje


Gjate stines se veres mbrojtja e pemeve behet sipas nevojes, me rastin e pytjes se juaj fjala eshte per mbrojte kunder insekteve dhe marimanges dhe une ju kisha preferue te perdorni preparatin COMET 36 EC ne baze te udhezimit pas dite gjegjsisht ne oret e mbramjes.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Podujeves z.Xhafer Sekiraqa 

Nga: Xhafer Sekiraqa (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: xh.sekiraqa@hotmail.com