Sperkatja

a ka rrezik per perhapjen e ndonje semunde tek pemet pas te reshurave te fundit dhe ngritjes se menjehershmete temperaturave?

Nga: Durim Blakaj (Istog)
Telefon: tel
E-mail: dura-92@live.com