desha te pyes.

ju shkruaj nga korca. A mund te behet perzierja e Confidor me Omite per merimagen dhe morrin njekohesisht


.Ju lutem me ketheni pergjigje me respekt Arjan Baki

Nga: arjan baki (Zveqan)
Telefon: 0693835995
E-mail: arjan-baki@live.com