mbjellja me fare (berthame)

pershendetje Nese ka mundesi me duhej nje pergjejge lidhur me pyetjen. Kam deshire te mbjell nje lloj mini pjeshke dh mini kivi. I kam farerat (berthamat). Por nuk e di si shkon procedura e pregaditjes deri ne fidan , per mbjelljen ne vjeshte. Kam degjuar dhe lexuar dicka se behet perzierje me rere ose duhet ndejtur ne frigorifer, qe te mund te plas fara, por nuk e kam te qarte. nese mundet nje sqarim me te hollesishem rreth kesaj procedure, se e di se edhe shume bime tjera (lule -magnolia) kane te njejten procedure. Ju jam falenderuese prej perpara se e kam shume te dobishem kete informacion.

Nga: Bija (Gjilan)
Telefon: tel
E-mail: bije_j@hotmail.com