Përgjigje për Nysret Maliqi nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Nysret Maliqi lidhur me cilesin e qumeshtit.


Pyetja 1. Tash I kom marr analizat e cilesise se qumeshtit me kan dale klasi I dyte si te veproj per permirsimin e cilesise.


Pergjigje


I nderuar per te perfituar cilsine e qumshtit ne kategorin e par duhte qe kafshet ti ushqeni me vitamin, protenin dhe me sojë e mill misri kjo eshte pergjigjja ime per perfitimine cilesis se qmushtit.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Novoberdes. z.Avdi Vllasaliu

Nga: Avdi Vllasaliu (Novoberde)
Telefon: tel
E-mail: avdi.vllasaliu@hotmail.com