Koha e krasitjes

Kur eshte koha e pershtatshme per krasitjen e molleve, dhe poashtu qfar efekti ka krasitja dimerore?

Nga: Fermer nga Vitia (Viti)
Telefon: tel
E-mail: egzoo1@hotmail.com