hortikultur

pershendetje e kam serren 1 ari po i kam bjell specat dhe kastravecat edhe edhe nuk jan zhvilluar hiq dhe kan ngjyr te verdh dhe jan vyshkur si dhe mbi rrenje ju eshte nxirë kërcelli ju lutem kerkoj kshilla nga ju.

Nga: njazi gashi (Mitrovice)
Telefon: 044302598
E-mail: lion22@hotmail.com