Perhapja e semundjes ne pemishte

Pershendetje stafi. Kam nje pemishte prej 60 ari me molle dhe eshte duke mu perhapur nje semundje tek mollet. Jane duke mu tha mollat. Me sa e di,nenshartesen e kam te smut me ndonje semundje kanceroze. Cfare eshte kjo semdunje me sakte dhe si mund ta parandaloj perhapjen e metejme te saj ne pemishten time.Nga: Vesel Llugaxhiu ()
Telefon: 044 795 794
E-mail: email