pyetje

Te nderuar ju falemnderit per informacionet qe po na ofroni. Kam 2 pyetje:


1. Cilat kultura preferohen te mbillen si kultura te dyta ne serra pas domateve dhe trengujve?


2. ngritja e hardhis si beher dhe kur eshte koha me e tershtatshme?

Nga: Jeton Morina (Suhareke)
Telefon: tel
E-mail: jmorinaa@live.com