pytje

a ka naj menyr te caktuar per ujitjen e perimeve ne fushe ta hapur apo vetem sipas nevojes. a muni me na tregu kur o koha me e mire per ujitje per perime dhe ne cfar menyre pik pike apo ne form shiu?

Nga: Granit Lushi (Rahovec)
Telefon: tel
E-mail: lushi1354@hotmail,com