pytje

ne rajonin e Vitis a osht toka e pershtateshme me mbjell luledielli dhe a ka ndonje fermer qe mbjelle? faleminderit per mirekuptim

Nga: Goni Behluli (Viti)
Telefon: tel
E-mail: Agon.behluli@live.com