pyetje

Pershendetje, te nderuar a mund te me siguroni nje pergjigje lidhur me sperkatjen e pemeve. a ka nevoj te sperkaten pemet gjat veres tash pasi ne peme po vrehen disa insekte qe po i demtojne frutat dhe gjethet?

Nga: Genc Ahmeti (Mitrovice)
Telefon: tel
E-mail: ahmeti.genc@live.com