Pergjigje per Afrim Beqiri

Ne pyetjen e parashtruar nga Afrim Beqiri lidhur me grantet per ngritjen e nje pemishte.


 Pyetja: jam i interesuar per nje hektar moll kur kan me fillu subvencionet/grantet ju lutmi ta keni parasysh ket pytje


Pergjigje


I nderuar, ju njoftojme se ne (Portali Ferma Ime) posa te marrin ndonje informacion per shpalljen e ndonje thirrje per aplikim per grante apo subvencione. Thirrjen do ta publikojm ne portal dhe do te shfrytezojme edhe kontaktet qe i kemi te fermereve te regjistruar ne modulin "Sherbime Keshillimore" per ti njoftuar per cdo te re ne sektorin e Bujqesise.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com