Përgjigje për Izet Hoti nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Izet Hoti lidhur me semundjen e Kromes tek Molla dhe Vrugut te Hardhise. 


Pyetja: ndoj material per kromen e molles dhe vrugut te hardhis se rrushit me mumdesi ju lutem?


Pergjigje


I nderuar, ju lutem shikoni keto materiale lidhur me semundjen e Kromes tek Molla dhe Vrugut te Hardhia


Kroma e Molles


www.agro.al/fileadmin/user_upload/attc/QTTB_Korce/Flete_palosje_KROMA_e_MOLLES.pdf


Vrugu i Hardhise


ambpma.wordpress.com/2014/06/07/vrugu-i-hardhise-plasmopara-viticola/

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com