Pytje

Pershendetje, deshta t´ju pyes : Sa ton, apo kg, pleh shtalle nevoeiten per 1 ha siperfaqe e parapar per kultivimin e molles, dhe cilat jane afatet e parapara per plehrim ?

Nga: Bujar Bytyci ()
Telefon: tel
E-mail: bujar_080@hotmail.com