keshille

te nderuar keshilltare ju lutem nese ka kohe ndojneri nga ju te na njoftoj per masat qe duhet ndermarr ne pemetari konkretisht tek molla dhe kumbulla ne muajt ne vijim? flm per mirekuptim

Nga: Naser Berisha (Lipjan)
Telefon: tel
E-mail: Berisha1989@live.com