Blegtori

1. Pershendetje, ju lutem a mund te me njoftoni se cila race e lopeve qumeshtore eshte me e mire per ta kultivuar ne rajonin e Pejes sepse jam i interesuar per te filluar te merrem me blegtori? dhe a ka ndonje grant per shtalla nga komuna e Pejes? faleminderit

Nga: Ismail Ukaj (Peje)
Telefon: 045327094
E-mail: email