Përgjigje për Shkumbim Kelmendi

Ne pyetjen e parashtruar nga Shkumbim Kelmendi lidhur me sasine e qumeshtit te impotuar ne tregun vendore.


Pyetja: Pershendetje, Une kam nje pyetje lidhur me importimin e qumeshtit dhe sasine e produkteve te qumeshtit ne Kosove nga vendet e huaja sa perqind kane pjesmarrje ne tregun vendor produktet e qumeshtit ne Kosove dhe ku bazoheni per keto informata. Ju faleminderit


Pergjigje


I nderuar,


Lidhur me pyetjen tuaj ju rekomnadojme te drejtoheni ne MBPZHR, ne Departamentin per Analiza Ekonomike dhe Statistika Bujqesore. Ky departamen eshte kompetent per te dhene pergjigje ne pyetjen tuaj.


Kontakti me drejtorin e departamentit: z. Ekrem Gjokaj, e-mail Ekrem.Gjokaj@rks-gov.net


Poashtu ju mund te drejtoheni edhe ne Doganat e Kosoves ne sektorin Matja e Kompetencave dogana.rks-gov.net/


Paraprakisht, ju falenderojme per mirekuptim!


Cdo te mire.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com