Përgjigje për Afrim Bytyqi nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Afrin Bytyqi lidhur me demet nga bora e fundit ne sektorin e pemetarise.


Pyetja: Demet nga bora ne pemtari Ndikimi i saj te dardha, molla dhe pjeshka?


Pergjigje


I nderuar ju lutem lidhur me pyetjen tuaj shikone kete publikim nga Keshilltari per bujqesi z. Nazmi Rapuca

fermaime.com/index.php
Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com