Pyetje nga Shoqata e Pemetareve "Pema-De"

1. Tani eshte koha e krasitjes dhe mundsisht me e spjegu randsin, kohen dhe si behet krasitja dimrore te pemishtet intenzive me nenshartesa m9?


2. Kur eshte koha me e pershtateshme per sperkatjen dimrore dhe cilat perparate duhet predoruar?

Nga: Bajram Dervishaj (Decan)
Telefon: 044/ 160 241
E-mail: bajrami_d@live.com