ushqimi i lopeve

jom ni fermer qe mbaj lope dhe vica a muni me na siguru naj materjall per menyrat e ushqimit te lopve dhe vicave?

Nga: Ibrahim Zekolli (Fushe Kosove)
Telefon: tel
E-mail: Nikizekolli@gmail.com