Përgjigje për Bislim Gashi

Ne pyetjen e parashtruar nga Bislim Gashi lidhur me fillimin e shperndarjes se subvencioneve.


Pyetja: Kur kan me ja nis me na jep subvencionet per grure qe kemi apliku ku muj mu informu?


Pergjigje


I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomnadojme qe te kontaktoni me zyrtaret e Agjencionit per Zhbillimin e Bujqesise azhb.rks-gov.net/index.php/sq-AL/ ose me keshilltaret per bujeqsi ne komunen tuaj.


Keshilltaret komunal:


znj. Vahide Veseli fermaime.com/  dhe


z. Xhafer Sekiraqa fermaime.com/

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com