Pyetje

kam 2 pyetje, 1. a ka nevoj per ndonje plehrim te grurit ne kete kohe? dhe 2. Misri a duhet plehrohet vetem tash kur eshte mbjell apo duhet plehrohet edhe me vone nese po kur duhet?

Nga: Enver Beqaj (Suhareke)
Telefon: 045136495
E-mail: email