Pergjigjje per Besnik Krasniqi nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Besnik Krasniqi lidhur me perdorimin  e herbicideve ne fushe te hapur.


Pyetja: cilat herbiside mi perdore para mbjelljes se perimeve ne fushe te happur? p.sh speci dhe domatet


Pergjigjje


Rreth pyetjes se cilat herbicide duhet perdorur para mbjelljes se fidaneve ne fushe te hapur, te parashtruar nga fermeri. Une do t'i preferoja te perdor Stomp apo Duallgolld ne sasi prej 1.5l/ha., herbicide kto qe luftojn farerat dhe masen e gjelbert te barojave te kqija.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Rahovecit. z.Nysret Shala

Nga: Nysret Shala (Rahovec)
Telefon: tel
E-mail: n.shala5@hotmail.com