Pyetje

Pershendetje, Une kam nje pyetje lidhur me importimin e qumeshtit dhe sasine e produkteve te qumeshtit ne Kosove nga vendet e huaja sa perqind kane pjesmarrje ne tregun vendor produktet e qumeshtit ne Kosove dhe ku bazoheni per keto informata. Ju faleminderit

Nga: Shkumbim Kelmendi (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: kelmendishkumbim@gmail.com