Pyetje

Qe 5 vite kultivoj speca dhe domate ne nje sere ne siperfaqe 5 ari, tani kam menduar qe te kaloj ne kultivimin e dredhzes dhe a munde te kultivoj ne ate vend, pasi qe per 5 vite kam kultivuar speca dhe domate? Ju lutem nje keshill si ta pergadis vendin???

Nga: Arsimi (Kline)
Telefon: 044762504
E-mail: a_havolli@hotmail.com