Pergjigje per Drilon Pllana

I nderuar Drilon, lidhur me pyetjen tuaj se ku mund te gjeni ushqim per Peshq (Peshkut per konsum) ju njoftojme se ne nuk kemi ndonje informacion te tille. Por ju rekomandojme te vizitoni lokalin e njohur per shitjen e peshkut per konsum Trofta afer stacionit te autobuseve ne Prishtine dhe shpresojme se ata mund te ju ndihmojne ne kete drejtim.


Poashtu ju njoftojme se qellimi i modulit Sherbime Keshillimore eshte ofrimi i keshillave ne aspektin profesional per fermeret, por me po mundohemi qe per cdo informacion qe kemi ta ndajme me fermeret.


Paraprakisht, ju falenderojme per mirekuptim.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com