Pergjigje per Qemal Budakova

I nderuar Qemal, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme te kontaktoni me zyrtaret komunal per bujqesi ne komunen tuaj. Ata mund te ju njoftojne me ne detaje nese ka ndonje ndihme te tille nga ndonje organizat dhe institucion qofte vendore qofte nderkombetar.


Ne, nuk kemi ndonje informacion se tani ndonje organizat eshte duke ndihmuar fermeret me Lope qumeshtore. Ne modulin sherbime keshillimore i keni te gjitha kontaktet e keshilltareve komunal per bujqesi nga te gjitha komunaet e Kosoves.


Poashtu ju njoftojme se qellimi i modulit Sherbime Keshillimore eshte ofrimi i keshillave ne aspektin profesional per fermeret, por nuk hezitojme qe per cdo informacion qe kemi ose mund te ju sigurojme te jua ofrojme fermereve.


Paraprakisht, ju falenderojme per mirekuptim.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com