materiale per perime

a mundeni mem siguru materjale per perime dicka se merrna me kultivim te perimeve ne fushe te hapur dhe pak ne serra e po kom qef me lexu dicka qi mi permirsu prodhimet

Nga: Durim Lladovci (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: facebook.com