ferm

jam nje fermer i ri objektin e kam te ndertuar me mjete vetanake si dhe per momentin ne kete muaj 4 mshtjerra dhe nje lop me shtojn pra dal ne qumesht pyetja ime un jam i interesuar te me kontaktoni per nje nga shoqatat qe mund te me ndihmojn me tutje per ndonje mjet apo shtimin e gjedheve po patet email kontakt kishte me qen mire nuk kam nevej per perkthyes te gjuhes angleze se kuptoj vet ndihma e juaj eshte e mirese ardhur

Nga: qemal budakova (Prishtine)
Telefon: +93793005462
E-mail: qemal.budakova@fluor.com