Pyetje

kam 2 pyetje: Ne cilen perudhe eshte mire te kositet jongja qe te jete sa me e mire per ushqimin e lopeve? dhe 2. cilat raca te lopeve jane me te mira per tu mbajtur ne Kosove qe jan me te pershtatshme per prodhimin e qumeshtit?

Nga: Besnik Kastrati (Peje)
Telefon: tel
E-mail: Benikk@live.com