Përgjigje për Sahit Thaci nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Sahit Thaci lidhur me nje dukuri jo te zakont te Arra.


Pyetja: Kam nje arre e cila nxjerr gjethe ne Muajin Qershor, vazhdon procesin dhe prodhon arra ne te njejten kohe me arrat e tjera.Kjo arre eshte e moshes 12-13 vjeqare dhe ka dale ne menyre natyrale,nuk di per kete fenomen te saje.A mund te na spjegoni se nga vjen kjo nese keni mundesi faliminderit.


Pergjigje


I nderuari feremr nga ajo pytje qe keni bere ju aty qendron varitetit i arres dhe aty eshte probelemi se disa varitete i qesin gjethet dhe luluzimin me heret e disa varietet me vone.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Junikut z.Ali Gacaferi 

 

Nga: Ali Gacafer (Junik)
Telefon: tel
E-mail: aligacaferi@hotmail.com