Pergjigje per Ismajl Krasniqi

Ne pyetjen e parashtruar nga ismail krasniqi lidhur programin e trajtimit te perimeve me prepatare mbrojtese.


Pyetja: a mund te na siguroni nje program te trajtimit te perimeve te ngjashem me ate te pemeve qe ne keni siguruar me heret. flm shume per mundesin dhe informatat qe po na jepni


Pergjigje


I nderuar, ju lutem shikone kete program te trajtimit te perimeve te pergatitur nga nje kompania e prodhimit te pesticideve.


Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com