trajtimi i perimeve me preparate

a mund te na siguroni nje program te trajtimit te periveve te ngjashem me ate te pemeve qe ne keni siguruar me heret. flm shume per mundesin dhe informatat qe po na jepni

Nga: Ismaj Krasniqi (Gjakove)
Telefon: tel
E-mail: Bessi_18@live.com