bletar

pershendetje pyetja ime eshte: ne cilen kohe duhet te grumbullohet poleni dhe sa dite duhet te grumbullohet prej nje koshere po ashtu sa kohe duhet brenda dite me respekt

Nga: Xhavit Hyseni (Novoberde)
Telefon: 044360361
E-mail: xhavi__hyseni@hotmail.com