Përgjigje për Bedri Sahiti nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Bedri Sahiti lidhur Mbasimin e lopes pas pjelljes.


Pyetja: sa kohe pas pjelljes se pare eshte mire te pritet per tu mbarshtuar lopa prap ne menyr qoft natyrale qoft artificiale?


Pergjigje


Eshte mir qe pas pjelljes lopa te fitoi ne kondicion fizik dhe te pritet se paku 40 dite per mbarsimin e radhes.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Klines z.Rexhep Rexhepi

Nga: Rexhep Rexhepi (Kline)
Telefon: tel
E-mail: rexha_61@hotmail.com