Fermer ( Blegtor)

Pershendetje. Pyetja ime eshte. Ne rast te paraqitjes se timpanise (fryerjes se kafshes nga ushqimet e gjelbra) pas perdorimit te gjitha menyrave per largimin e gazrave te teperta tek kafshet te cilat nuk.kane efekt dhe pas perdorimit te thikes per shpimin ne gropen e urise. A mund te kete pasoja te metutjeshme tek kafshet ndonje infeksion psh?

Nga: Betim Loshi (Istog)
Telefon: 044/862272 ose 049/251248
E-mail: betim_loshi@hotmail.com