studente

pershendetje fillimisht faleminderit shume per pergjigjet, ishin shume te dobishme per mua. kam edhe nje pyetje p.sh nese tere vitin i kultivojme perimet ne serra solare pa perdorim te pesticideve, hormoneve si dhe plehut artificial dhe e ngrohim serren vetem me energji solare a konsiderohen ato te jene prap perime organike? edhe nese ka mundesi te ma gjeni adresen e rruges se shoqates per bujesi organike pasi nuk po mund te kontaktoje me ta, ndoshta ata me sigurojne me teper informacione. p.s. cdo material qe e keni per perimtarine organike ndjehuni te lire ta bashkangjisni. cdo te mire, dhe pergezime per punen qe po e beni. mirjeta ademi

Nga: mirjeta ademi (Mitrovice)
Telefon: tel
E-mail: mirjetab.ademi@hotmail.com