Nje fenomen ne Arren

Kam nje arre e cila nxjerr gjethe ne Muajin Qershor, vazhdon procesin dhe prodhon arra ne te njejten kohe me arrat e tjera.Kjo arre eshte e moshes 12-13 vjeqare dhe ka dale ne menyre natyrale,nuk di per kete fenomen te saje.A mund te na spjegoni se nga vjen kjo nese keni mundesi faliminderit .

Nga: Sahit Thaci ()
Telefon:
E-mail: sahit-Thaci@hotmail.com